”VI 👍 DJ LARGE”

Utvalda Recensioner & Utlåtanden

”Genom åren har vi fått nöjet att underhålla på många viktiga och minnesvärda event.

Från de mest privata bröllopsfesterna till de stora nattklubbarna och eventen.

Gemensamt för alla uppdrag är dock den stora förväntan och förhoppning som så väl arrangör och gäster känner.

Det är denna förväntan vi alltid strävar att leverera på och över. Det gör ingen skillnad om det handlar om ett stort kändisbröllop, en nattklubb med tusentals besökare eller en intim bröllopsfest för den närmsta kretsen, förväntan på en minnesvärd och väl genomförd kväll är alltid den samma.”

Nedan hittar du värmande utlåtanden från några av de fantastiska uppdragsgivare vi haft nöjet att arbeta med.

Johan ”Matgeek” Hedberg

”Alla vet hur viktig musiken är på en fest, men vad inte alla tänker på är hur mycket bättre festen blir med BRA musik. Det Mattias ”Dj Large” gjorde som DJ på vårt bröllop var en starkt bidragande orsak till det fantastiska minne vi har från kvällen.”

Johan Hedberg
Matskribent & Influencer

Det ”Dj Large” gjorde för vårt bröllop”

www.youtube.com/matgeek

Patrik ”DJ Sleepy” Elofsson

”Då jag själv har mångårig erfarenhet av Dj yrket är mina krav högt satta när jag själv behöver boka en kollega. 
Oavsett typen av event så har Dj Large alltid levererat världsklass. Från artisten Petters Alexis privata 40 års fest, till densammes 10 års jubileumskonsert, diverse bröllop, klubbkvällar och större företagsfester, är responsen alltid fantastisk när jag bokat eller rekommenderat honom. 

Att leverera på högsta nivå oavsett åldersgrupp eller sammanhang är väldig få djs i landet som kan göra, men Dj Large är i den absoluta toppen av den lilla skaran.”

Patrik ”DJ Sleepy” Elofsson
The one and only!

”Dj Large är i den absoluta toppen av den lilla skaran”

Josef Nordlund

”Jag har anlitat Mattias ”DJ Large” på både företagsfest och våran bröllopsfest. Han har en fantastisk förmåga att utifrån gästerna, känna av vilken musik som får folk i bra stämning. Är man ute efter bra fart på dansgolvet hela kvällen rekommenderar jag att anlita honom.. 

Enligt mina erfarenheter mycket mer värt än exempelvis liveband som ofta har en mer begränsad repertoar och inte alltid är lika inkännande.”

Josef Nordlund
Structor Vatten & Miljö Uppsala AB

”Är man ute efter bra fart på dansgolvet hela kvällen rekommenderar jag att anlita honom”

Tobias Norrfors 

Jag har bokat DJ Large vid ett flertal tillfällen till vårt dansgolv och det blir alltid leverans på hög nivå. Han spelar med energi och glädje, vågar utmana med mindre kommersiell musik emellanåt och är en av de DJ:s som har fått allra bäst reaktioner från våra gäster. Utöver att vara en grym dj är han även väldigt trevlig som person och alltid lätt att jobba med. Har ni inte bokat och upplevt DJ Large ännu är det hög tid. 

Tobias Norrfors 
Club manager 
Brygg Club & Cafe 

”Har ni inte bokat och upplevt DJ Large ännu är det hög tid”

Fredrik Anell Berger

”Jag har jobbat med DJ Large i många år. När man anlitar DJ Large så vet man att man får en DJ med en otroligt hög lägsta nivå. Även om jag jobbat med  honom i nästan 10 år så fortsätter han fortfarande att överaska mig. Boka honom, han är ett kap!”

Fredrik Annell-Berger,
VD Brink & Berger
Brygg Club & Cafe 

Brink & Berger

”Boka honom, han är ett kap!”

Åhléns City

”Vi på Åhléns Uppsala City bokar ofta DJ Large när vi ska ha event i varuhuset. Han levererar alltid musik i världsklass, kommer alltid i god tid och är väl förberedd på uppdraget. Vi har ett lättsamt och flexibelt samarbete där Mattias alltid ser till våra förutsättningar och anpassar sig efter våra behov.”

Sarah Persson
Avdelningschef VM
Åhléns City Uppsala 

”Han levererar alltid musik i världsklass”

Agneta Munkhammar Eidevall

Uppsala universitetsbibliotek har de senaste åren engagerat Mattias Hedbom DJ Large till våra personalfester. Mattias har blivit mycket uppskattad av bibliotekets personal då han sätter ihop sin spelning på ett synnerligen professionellt sätt. Personalens ålder spänner mellan dryga 20 till 67 och alla dansar. Carolina Redivivas årliga personalfest utgör Sveriges hetaste dansgolv.
Allt kring bokning, riggning och administration sköts exemplariskt.

Agneta Munkhammar Eidevall
Bibliotekarie
Uppsala universitetsbibliotek

”Jag vill å det varmaste rekommendera Mattias Hedbom DJ Large”