HYRA DJ TILL BRÖLLOP

HYRA DJ I STOCKHOLM OCH UPPSALA 2022

Med Uppsala som utgångspunkt så kan vi erbjuda spelningar helt utan omkostnader för resor eller boende i hela mälardalen. Självklart tar vi uppdrag över hela Sverige men för er som gifter er i Uppsala, Stockholm, Gävle, Västerås, Nyköping med omnejd, blir kalaset lite billigare.

ERT BRÖLLOP, ERA GÄSTER OCH ER FEST

Med över 50 bröllopsfester i bagaget har vi sett, hört och testat det mesta. Vi vet idag precis hur vi tillsammans med brudparet komponerar en kväll som så väl unga som äldre sent ska glömma.

På ett bröllop är det kärlek och glädje som står i fokus. Det finns inget rätt eller fel, utan bara den stämning och den fest som ni som brudpar vill dela med era gäster.

Vi har hjälpt otaliga brudpar med att planera och genomföra precis den bröllopsfest de önskat och drömt om. Från kändispar i slott och stora salar till intima kvällar med familj och vänner i klassiska bygdegårdar eller öppna ängar.

Oberoende storlek, tema eller inramning så är vi helt trygga i att vi kan hjälpa er med precis den stämning och kväll ni önskar.

PLANERING AV MUSIK TILL BRÖLLOP.

Oberoende om ni vet precis hur ni vill ha det ner till minsta detalj eller bara vill ha en grym stämning där alla kan känna sig inkluderade.

Vi kan och har levererat båda delarna. Vår erfarenhet är att en tydlig tanke om ett tema eller bara en ide om vilken musik som brudparets närmsta uppskattar eller delar hjälper att sätta alla i rätt stäming.

Det är dock inget måste och inte allt för sällan krävs stor lyhördhet och flexibilitet från en bröllops Dj att blixtsnabbt kunna anpassa sig på plats efter gästernas och festens stämning.

Har ni dock:

Allt detta och dylika önskningar ingår alltid i vårat uppdrag och är en självklar del av vårat förarbete och vår leverans. Inga problem! Vi har planerat allt från helt öppna önskningar till de mest specifika temana.

RÄTT DJ TILL ERT BRÖLLOPP SKAPAR TRYGGHET.

Er stora dag ska inte upptas av tankar på eller oro för detaljer. Ni ska kunna slappna av och fokusera på varandra och era gäster. Vi garantera er den profsighet och lyhördhet som vi av erfarenhet vet är nyckeln till en väl planerad och genomförd bröllopsspelning. Ska band eller andra inslag koordineras under kvällen? Behövs det mickar eller annan tekniks utrustning? Har ni önskemål om bakgrundsmusik under middagen? Än så länge har vi inte stött på ett önskemål vi inte kunnat bistå med.

BRÖLLOPSFEST PÅ GOTTLAND ELLER NORSKA HÖGLANDET

Vi tar uppdrag över hela Norden. Vi ser gärna att man bokar oss för den fest vi levererar och inte för att vi råkade finnas i Stockholmsområdet. Om bröllopet hålls allt för långt från mälardalen tar vi oftast hjälp av lokala leverantörer av ljud och ljus för att inte skapa kostnader för frakt och leverans. I övrigt ökar inte kostaderna nämnvärt beroende på vart i landet vi ska ställa till med fest.

HYRA DJ ALL INCLUSIVE.

Ljud, Ljus, Musik, Dans & Stämning.

Vi kan levererar allt ni behöver. Högtalare, slutsteg, mickar och ljuseffekter. Vår erfarenhet är dock att väldigt lite av en lyckad kväll hänger på enorma PA-system eller avancerade ljusriggar. Med små medel kommer man väldigt långt. Hellre ett stort fokus och lyhördhet för gästernas olika åldrar och musikaliska preferenser och stämning i varje ögonblick av kvällen, än öronbedövande bas och överdrivet blinkade stroboscope. 

Självklart hjälper vi till med precis den utrustning du önskar men rådger dig gärna till besparingar som du kan investera i andra av gästerna uppskattade inslag.

VAD KOSTAR DET ATT HYRA DJ TILL BRÖLLOP?

Inget brudpar är det andra likt och inte heller något bröllop.
Därför kan vi bara ge exakta prisförslag efter samtal med er om storlek och ambition
.

Vi kan ordna fest enligt dina förutsättningar.
Tveka inte att kontakta oss oberoende din budget.

DJ MEDIUM

12’000kr 
Bara Dj


Uppsala/Stockholm och ett upplägg som kräver begränsat med förberedelser och planering.

2h Planering
3h Resa
4h Spelning
Ingen anläggning


Ingen koordinering av annan underhållning 

DJ LARGE

15’000kr – 20’000kr
Dj & Anläggning


Allt det vi lärt oss om hur en bröllopsspelning bör planeras. Passade ljud och planering av musik efter era tema och unika önskemål.

5h Planering
3h Resa
4h Spelning
2h Riggning
Anläggning (Standard)

Enklare koordinering av annan underhållning

DJ EXTRA LARGE

20’000 – 35’000 kr
All Inclusive


Din fest helt på dina villkor. Ljud som räcker och blir över och obegränsat med förberedelser, anpassningar och specialdesignad musik.

15h Planering
6h Resa
4h Spelning
4h Riggning
Anläggning (Stor)

Full koordinering av övrig underhållning

De avgörande faktorerna för priset är festlokalens storlek, Geografiskt avstånd från Stockholm samt hur mycket anpassning och speciella önskemål ni har. Vi kan göra en spelning helt utifrån våra tidigare erfarenheter och anpassa den efter festens stämning och gästernas respons. Men vi kan även minutiöst planer tema i musiken samt komponera helt unika inslag och unika mixar.

UTLÅTANDEN

Josef Nordlund

Jag har anlitat DJ Large på både företagsfest och våran bröllopsfest. Han har en fantastisk förmåga att utifrån gästerna, känna av vilken musik som får folk i bra stämning. Är man ute efter bra fart på dansgolvet hela kvällen rekommenderar jag att anlita honom.

Enligt mina erfarenheter mycket mer värt än exempelvis liveband som ofta har en mer begränsad repertoar och inte alltid är lika inkännande.

Structor Vatten & Miljö Uppsala AB

Johan ”Matgeek” Hedberg

Alla vet hur viktig musiken är på en fest, men vad inte alla tänker på är hur mycket bättre festen blir med BRA musik. Det Mattias ”Dj Large” gjorde för vårt bröllop var en starkt bidragande orsak till det fantastiska minne vi har från kvällen.

www.youtube.com/matgeek

HYRA DJ TILL BRÖLLOP?

Prata bröllop med oss:

Vi rådger och tipsar helt kostndsfritt