Dj Pris

Det som avgör pris för Dj till ett bröllop är helt och hållet storleken på lokalen och brudparets ambition.

Vad kostar Dj till ett Bröllop

Vi kan erbjuda en mindre utrustning och en spelning baserad tidigare erfarenheter till ett överkomligt pris. Men även skapa helt unika kväller efter era önskemål och där the sky is the limit. I vissa fall finns ljudutrustning i lokalen där festen anordnas och då blir priset ännu lägre. Inga drömmar eller önskningar är dock för stora. I priset för ett bröllop kan vi erbjuda allt från specialkomponerad musik till andra underhållande fest och event-inslag. Du kan läsa mer om hur vi hjälper dig planera ditt bröllop på sidan: Hyra dj till bröllop

DJ MEDIUM

3’000kr – 6’000kr

Bara Dj
Uppsala/Stockholm och ett upplägg som kräver begränsat med förberedelser och planering.

2h Planering
3h Resa
4h Spelning
1h Riggning
Ingen anläggning

Ingen koordinering av annan underhållning 

DJ LARGE

6’000kr – 12’000kr

Dj & Anläggning
Allt det vi lärt oss om hur en bröllopsspelning bör planeras. Passade ljud och planering av musik efter era tema och unika önskemål.

5h Planering
5h Resa
4h Spelning
2h Riggning
Anläggning (Standard)

Enklare koordinering av annan underhållning

DJ EXTRA LARGE

12’000 – 30’000 kr

All Inclusive
Din fest helt på dina villkor. Ljud som räcker och blir över och obegränsat med förberedelser, anpassningar och specialdesignad musik.

15h Planering
6h Resa
4h Spelning
4h Riggning
Anläggning (Stor)

Full koordinering av övrig underhållning

RÄTT PRIS TILL RÄTT BRÖLLOP

”Oberoende storlek, budget, tema eller inramning så är vi helt trygga i att vi kan hjälpa er med precis den bröllopsfest, stämning och kväll ni drömmer om”

Vi hjälper er hitta det pris som passar erat bröllop bäst

Efter över 20 år som Dj på nattklubbar, arenor och bröllop känner vi oss oerhört trygga i vår kunskap om vad som praktiskt fungerar, roar och garanterar lyckad fest. Vi vet hur vi planerar och kombinerar utrustning, musikval och förberedelser för att kunna erbjuda den bästa upplevelsen till det rätta priset. För att kunna erbjuda den mest prisvärda tjänsten för er behöver vi ett kortare samtal där ni beskriver er ambition och era förhoppningar på kvällen. Vi vet att det är mycket som kostar vid ett lyckat bröllop men likväl som vi med erfarenhet gärna hjälper er hålla kostnader nere så vet vi också vad att inte snåla på.

Ingen utrusning kan göra en dålig Dj bra, men en dåliga utrusning gör effekten av duktig Dj sämre.

När vi föreslår ett pris för Dj till bröllop så vet vi att vi med 100% träffsäkerhet kan leverera festen ni önskar. Den kvalitén, erfarenheten och lyhördheten vi levererar gör att vi sällan rekommenderar stora investeringar i ljusriggar och överdimensionerat ljud. En engagerad, rutinerad och erfaren Dj kan skapa fest utan gigantiska basar och stroboskop.

I priset ingår alltid

I det pris vi rekommenderar ingår alltid förberedande samtal med er om era förhoppningar och eventuella teman. Vi lyssnar, hjälper, anpassar och kommer med förslag på upplägg utrusning och musikval.

Pris med eller utan utrusning. 

Det största delen kostanden ligger i ljudanläggning. Finns det redan i lokalen så kan priset anpassas och ni betalar då bara för Dj. Vi står alltid för själva mixerbordet datorer och de digitala skivspelarna och tar alltid med den senaste professionella utrustningen och back up om något skulle gå sönder under kvällen.   
Finns ingen ljudanläggning så vet vi exakt hur mycket att investera så att ni kan spara pengar till annat. Är tema eller inramning beroende boende av en stor ljud och ljus-rigg hjälper vi via parters självklart även med detta. Vi kan skapa allt från stora scener till tält och inramningar. 

Pris för specialkomponerad musik till ditt bröllop

Vi har specialkomponerat mixar, underhållning och musik till flertalet melodifestival-event och andra stora liveevent i globen. Senast till öppningsnumret av Mia Skäringers show ”No more fucks to give” Har ni önskningar och idéer som kräver detta så är vi en av få aktörer som kan erbjuda detta till  bröllop. Det är så klart alltid förväntningar och ambition som sätter villkor och pris för sådan uppdrag men inga önskningar har hittills varit för små eller för stora.